Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Bondsvoorzitter Linard weigerde KV Mechelen de cup te overhandigen”

Beker van BelgiëOpmerkelijke uitspraak van Fred Vanderbiest na de bekerfinale. In ‘Studio Malinwa’, de videopodcast van geel-rood, zegt de hulptrainer van KV Mechelen dat bondsvoorzitter Gérard Linard weigerde de cup aan KV uit te reiken.

27 reacties

  • Kevin Camerlinckx

    5 jaar geleden
    Zou Gérard Linard als sterke man van de KBVB nu al een woordje NL geleerd hebben? In Eupen en Moeskroen spreken ze Frans. In een drietalig land wordt de bondsvoorzitter verwacht om minstens NL en FR te spreken. Of niet soms?
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Met geen hand te geven veroordeelt hij toch niemand, toch? Laten we even serieus blijven. Hij uit gewoon zijn mening. Mag dat niet ? En hoe kan men hier enige partijdigheid in waarnemen?
  • Eduard Janssens

    5 jaar geleden
    Dit noem ik belangenvermenging , de Vlaamse clubs moeten boeten :dit is een voorzitter onwaardig onmiddellijk ontslagen !!!
  • Guillaume Baudart

    5 jaar geleden
    Guido welke tegendeel ze zijn schuldig van omkoping en matchfixing de bewijzen zijn er voor 100%. Gewoon een excuus omdat ze de bekerfinale hebben gewonnen. Terugzetten naar 1 amateur aub.
  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Naar mijn weten is er nog geen uitspraak over schuld of onschuld geweest en toch nemen de mensen hier al conclusies. Wat wel is. Als KVM zich schuldig heeft gemaakt aan omkoping of aan poging tot dat ze dan moet bestraft worden. Als mensen dat ongerecht vinden dan moeten we en mogen we dan elke vorm an omkoping aanvaafden want je mag niet bestrafd worden.