Meghan Markle en Prins Harry
Volledig scherm
Meghan Markle en Prins Harry © AFP

Meghan Markle bevallen van een jongen

RoyaltyHet is zover: de Britten hebben er een royal baby bij. Hertogin Meghan Markle, die net geen jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, is vanochtend vroeg bevallen van haar eerste kindje. Het gaat om een jongen, meldt prins Harry. De baby is zevende in lijn voor de troonopvolging.

17 reacties

  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    Gefeliciteerd
  • sabrina de wulf

    5 jaar geleden
    proficiat aan de ouders prins harry het mag gezegt worden je hebt de soviale uitdrukkingen meegekregen van je moeder prinses diana toffe jongen
  • Lore Kluwer

    5 jaar geleden
    Ze hadden toch aangekondigd dat ze het niet direct gingen aankondigen? Wat zien we nu: het kind is geboren en ze kondigen het toch direct aan? Die eerste aankondiging was dus gewoon voor de show?
  • Liliane Vervliet

    5 jaar geleden
    Wat een "Soap" rond een geboorte van een kind !
  • Joseline Wyns

    5 jaar geleden
    Cassius Roy, vooraleer domme commentaar te geven, lees het artikel goed. Ze zijn bijna 1 jaar getrouwd, maar hebben al van 2016 een relatie. En gun die mensen toch het geluk van trotse, kersverse ouders te zijn. Ik ken koppels die zwanger werden als ze nog geen jaar samen waren, en na 10 jaar nog steeds even gelukkig zijn, maar ik ken er ook die zwanger werden na 5 jaar samen zijn en uit mekaar gingen tijdens de zwangerschap of kort na de bevalling. De duur van de relatie doet er echt niet toe.