Van l naar r: Verschaeren, Trossard en Vanheusden.
Volledig scherm
Van l naar r: Verschaeren, Trossard en Vanheusden. © belga/PN

Boskamp looft in VISTA! Trossard, Vanheusden en Verschaeren: “Daarvoor kom je naar het stadion”

VISTA!In VISTA! was Johan Boskamp onze centrale gast. Ook in de studio aanwezig: Proximus-analist Wim De Coninck en Rudy Nuyens, AA Gent-watcher van Het Laatste Nieuws. Niko Lainé van Proximus Sports was de moderator.

5 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Zou ik ook niet doen Jef,beter naar anderlecht gaan kijken daar ziet men tenminste voetbal en kan men nog eens lachen. Not.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Boskamp heeft helemaal geen gelijk deze keer ...! Zijn dat nu spelers om zo naar te kijken ? Ja t' s België natuurlijk ...
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Voor vanaken en vormer zou ik niet naar het stadion gaan...
  • Romain Nolf

    5 jaar geleden
    En Avenati van KV Kortrijk dan ? 15 goals .
  • Louis Meeus

    5 jaar geleden
    Zonder die spanjaard gaat het veel beter.
  1. “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”
    VISTA!

    “Gek is dat Standard meer punten heeft, maar niet dichter aanleunt bij de top”

    Standard won gisteren dan wel op Cercle Brugge (1-2), echt overtuigend was het niet en zeker op verplaatsing blijven de elf van Michel Preud’homme geregeld onder hun niveau. Terwijl Wim De Coninck een mentaliteitsprobleem aankaart bij de Rouches, verbaast Stephan Keygnaert er zich in VISTA! over dat Standard op dit moment van de competitie meer punten heeft dan vorig seizoen zonder daarbij dichter tegen de leider aan te leunen. Oulare: “Twaalf punten gedeeld door twee, dat zijn er zes achter... Ik denk dat voor iedereen nog alles mogelijk is.”
  2. “Als er vier à vijf spelers niet doen waar Preud’homme een hele week tekeningetjes heeft bij gemaakt, wordt hij zot”
    VISTA!

    “Als er vier à vijf spelers niet doen waar Preud’homme een hele week tekeninge­tjes heeft bij gemaakt, wordt hij zot”

    Standard blijft kwakkelen. De Rouches leden vrijdagavond een 2-3-nederlaag tegen AA Gent en blijven achter met 0 op 12. De mayonaise tussen trainer en spelers lijkt niet te pakken. “Preud’homme is iemand die vrij gestructureerd werkt”, zei Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, in VISTA!. “Hij wordt al een beetje ambetant als er één speler uit die structuur stapt. Als er vier à vijf niet doen waar hij een hele week tot middernacht tekeningetjes bij heeft gemaakt, wordt hij zot. En vooral omdat hij weet dat die gasten de kwaliteiten hebben.”