Van l naar r: Verschaeren, Trossard en Vanheusden.
Volledig scherm
Van l naar r: Verschaeren, Trossard en Vanheusden. © belga/PN

Boskamp looft in VISTA! Trossard, Vanheusden en Verschaeren: “Daarvoor kom je naar het stadion”

VISTA!In VISTA! was Johan Boskamp onze centrale gast. Ook in de studio aanwezig: Proximus-analist Wim De Coninck en Rudy Nuyens, AA Gent-watcher van Het Laatste Nieuws. Niko Lainé van Proximus Sports was de moderator.

5 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Zou ik ook niet doen Jef,beter naar anderlecht gaan kijken daar ziet men tenminste voetbal en kan men nog eens lachen. Not.
  • eric debanne

    5 jaar geleden
    Boskamp heeft helemaal geen gelijk deze keer ...! Zijn dat nu spelers om zo naar te kijken ? Ja t' s België natuurlijk ...
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Voor vanaken en vormer zou ik niet naar het stadion gaan...
  • Romain Nolf

    5 jaar geleden
    En Avenati van KV Kortrijk dan ? 15 goals .
  • Louis Meeus

    5 jaar geleden
    Zonder die spanjaard gaat het veel beter.
  1. Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”
    VISTA!

    Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”

    “AA Gent hoort een drama te zijn, geen blije selfie”, schreef Stephan Keygnaert onlangs. Onze chef voetbal verduidelijkt in de VISTA!-studio: “Ik verwijs dan altijd naar de twee fetisjtrainers van de voorzitter: Vanhaezebrouck en Preud’homme, waar de voorzitter een goede persoonlijke band mee had. En dat waren twee trainers die de club in beweging brachten, op zichzelf door wie ze waren en hoe ze zich gedroegen. Nu heeft Gent gekozen voor Thorup, die een goede trainer is en goede veldtrainingen geeft. Dat hoor je van alle spelers. Maar hij heeft niet wat Preud’homme en Vanhaezebrouck hadden: heel die club kunnen enthousiasmeren. Ik vind hem een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent.”
  2. VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”
    VISTA!

    VISTA! met Karel Geraerts: “Ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt. Eenmaal Pozuelo weg is, gaan ze loos”

    Met ex-Rode Duivel Karel Geraerts, momenteel aan de slag bij Eleven Sports en ook in de weer met de begeleiding van individuele jeugdspelers, blikten we vandaag in onze voetbalwebcast VISTA! terug op de 26ste speeldag in de Jupiler Pro League. Geraerts kreeg vanmiddag gezelschap van huisanalist Marc Degryse en Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws. Nicolas De Brabander van Proximus Sports leidde alles in goede banen.
  1. Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”
    VISTA!

    Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”

    “Donderdag heeft Pozuelo zijn goede wil getoond met zijn invalbeurt. De supporters tonen begrip. Maar dat Pozuelo dan gisteren zegt dat hij niet kan spelen, is een stap te ver. Dat begint nu de fans te verdelen”, aldus Marc Degryse in VISTA!-studio. “En ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt, maar dat ze zich nog niet kunnen uitdrukken, omdat ze toch nog hopen om hem zo lang mogelijk aan boord te houden. Eenmaal hij weg is, gaan ze loos. Dan zullen ze zeggen: ‘Hij heeft ons gechanteerd. Hij heeft ons met de rug tegen de muur gezet.’ Nu moeten ze hun mond houden, omdat ze toch nog proberen hem aan boord te houden. Maar dat gaat niet lukken, vrees ik nu, na gisteren.”
  2. “Yari Verschaeren heeft ‘schijt aan de hele wereld’”
    VISTA!

    “Yari Verschae­ren heeft ‘schijt aan de hele wereld’”

    Als Johan Boskamp van één speler op Anderlecht nog kan genieten, is het Verschaeren wel. “Als je Verschaeren ziet lopen, hij heeft schijt aan de hele wereld”, zegt de Nederlander in onze voetbalwebcast VISTA! “Of het nu goed gaat of slecht gaat, hij doet zijn acties. Hij zet ze voor de goal, hij wil zelf scoren. Heerlijk. En dan ben je in je hoofd, op die leeftijd, zó sterk. Want normaal denk je: die jonge jongens gaan mee de dieperik in. Maar hij wordt alleen maar beter!”