Jaar cel voor Genkse exhibitionist

Een 45-jarige Genkse exhibitionist is bij verstek veroordeeld tot een jaar cel effectief door de Tongerse strafrechter omdat hij zijn geslachtsdelen verschillende keren liet zien aan vrouwelijke voorbijgangers in een park. Daarnaast moet hij ook nog een boete van 400 euro betalen.

De man moest normaal gezien voor de rechter verschijnen omdat hij zich in de periode van september 2016 tot augustus 2018 zich vijf keer iets veel bloot gaf in Genk. Zijn geliefkoosde plek om dat te doen is het park van Genk. Daar vatte de man maar liefst vier keer post en liet hij zijn geslachtsdelen zien of begon hij de masturberen terwijl voorbijgangers hem duidelijk konden zien. Vijf personen die de geslachtsdelen van de man zagen, stapten naar de politie om aangifte te doen.

Maar op 29 augustus 2018 maakte hij het helemaal te bont door langs een drukke weg te beginnen urineren in de richting van het naderende verkeer. Volgens het Openbaar Ministerie was er op dat ogenblik ‘heel wat passage’ op de bewuste weg.

In haar vonnis schrijft de rechter dat de Genkenaar met zijn exhibitionisme toont dat hij een gebrekkig norm-en waardenbesef heeft.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer