BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Hans Vanaken volgt zichzelf op als Profvoetballer van het Jaar

Profvoetballer van het JaarHans Vanaken is voor het tweede jaar op rij verkozen tot Profvoetballer van het Jaar. De Club Brugge-speler haalde het voor Ruslan Malinovskyi en Alejandro Pozuelo.

25 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Is het daarom De Vos dat hij niet bij de mauve speelt?
  • Rudy Vander Elst

    5 jaar geleden
    Strijkijzer dat hij is, Verhaeghe zal wel enveloppe gegeven hebben zoals gewoonlijk. Om te lachen en Marin en Trossard en Pozuelo telden niet mee, om te lachen gewoonweg. Kan gewoon bij snellen en voetballende ploegen niet mee de sukkelaar.
  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Ik verschoot echt dat dat strijkijzer de " beste " speler van Belgie was !!!! Zelfs bij de uitreiking had hij zijn bleitsmoel nog op !!!!!
  • Patrick Brusseel

    5 jaar geleden
    Sommigen zouden beter hun internetverbinding laten schrappen. De profvoetballer van het jaar wordt verkozen door de collega voetballers uit 1a en 1b. Wat heeft de Bond, Verhaeghe of wat je hier leest bij sommigen hier mee te maken? Nog iets : in plaats van te zeuren misschien tevreden zijn dat er ook in onze competitie nog goede voetballers rondlopen.
  • hugo wouters

    5 jaar geleden
    Waarom zo inhakken op Vanaken, het zijn de collega's die hem verkozen hebben, en tot spijt van wie het benijdt, hij is een zeer goede en spel lezende voetballer. Ook de twee Genk-spelers verdiende die prijs, zie het minieme puntenverschil, maar namen daardoor punten van elkaar af.