Donald Trump ontving dinsdag  (plaatselijke tijd) Tiger Woods op het Witte Huis. De golfer ontving de presidentiële Medal of Freedom.
Volledig scherm
Donald Trump ontving dinsdag (plaatselijke tijd) Tiger Woods op het Witte Huis. De golfer ontving de presidentiële Medal of Freedom. © AP

Amerikaanse minister van Financiën weigert belastingaangiften Trump vrij te geven

De Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin heeft ook in tweede instantie het verzoek afgewezen om de belastingaangiften van president Donald Trump te overhandigen aan een commissie van het Huis van Afgevaardigden.

18 reacties

  • dirk belis

    5 jaar geleden
    @ Jurgen Mouton.Bernie Sanders is miljoenair(een kleine!) geworden door de winsten van zijn boek en niet zijn job of gefoefel! En zijn belastingaangiften zijn publiek! Leer uw feiten eerst!
  • dirk belis

    5 jaar geleden
    @ Micheline omdat zijn voorgangers eerlijk waren over hun verdiensten! Trump niet!.Waarom niet? Omdat het een dikke vette leugenaar is dat eigenlijk niets bezit,zwaar in het schuld staat,bijna nooit belastingen heeft betaald,niets! uitgeeft aan goede doelen en alles verkregen heeft door omkoperij ,afzetterij enz....Daarom niet!
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Waarom durfden zijn voorgangers dat wel? Amerikaanse traditie. Trump breekt met de Amerikaanse traditie, neen tradities (meervoud) En dan vragen MAGA;
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Zolang Trump chaos blijft veroorzaken, handelsoorlogen start, de wereld overhoop gooit en voor dagelijks entertainment zorgt geeft zijn extreme achterban er geen ene mallemoer om dat hij een sjoemelaar, een bedrieger en een narcistische en racistische machtswellusteling is.
  • Dimitri Mostrey

    5 jaar geleden
    Ik heb meer interesse in de belastingaangiften van beroepspolitici die multimiljonair werden dan in die van een multimiljardair die politicus werd. De eisen van de Democraten doen denken aan de beroemde uitspraak van Lavrentiy Beria, chef van de geheime politie onder Stalin, die zei: "Toon me de man en ik vind de misdaad." Daarom is iedereen onschuldig tot het tegendeel is bewezen én moet ieder onderzoek wijzen op een mogelijke misdaad. Niet omgekeerd.