Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Racing Topsportcultuur: sinds de komst van Clement is Genk niet meer dezelfde club

“Toen ik hier anderhalf jaar geleden toekwam, was er geen ‘topsportcultuur’ bij Racing Genk, nu is die er wel.” Philippe Clement zei het vorige week achteloos, maar zijn verdere professionalisering van de club is een belangrijke factor in het nakende kampioenschap.

6 reacties

  • Lodewijk Vergauwen

    5 jaar geleden
    Je moet ook wat geluk hebben met gekwetsten diatta was ook goed in het begin van de compt maar werdt er uitgeschopt,idem met danjuma allebij weken en maanden out ,2 toppers en dennis ook een groot aantal weken buite strijd ,dat help ook niet om een goede wedstrijd conditie op te bouwen
  • Rob Buekers

    5 jaar geleden
    Maar volgend seizoen is KRC Genk hem wel al kwijt! Gaat naar Club Brugge... Uit betrouwbare bron vernomen. Is al een tijdje geleden beslist. B.t.w. ik ben RSCA supporter.
  • Joachim Van meerhaeghe

    5 jaar geleden
    Toptrainer!!!! Hopelijk volgend jaar bij club... de plek waar hij thuishoort!!!
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Waar zou Clement dat geleerd hebben ? Bij Beveren misschien ?
  • frankie bressinck

    5 jaar geleden
    Alles is weer super bij Genk! Niet vergeten dat ze naar huis zijn gespeeld door Slavia Praag 1-4! En in deze PO zijn er maar 2 clubs die op niveau spelen, de andere 4 bakken er werkelijk niets van! We zullen zien of Clement blijft als Brugge hem roept! Albert Stuivenberg was toch ook een "innoverende" trainer?