Yari Verschaeren.
Volledig scherm
Yari Verschaeren. © Photo News

Scheidsrechtersbaas Verbist: “Goal van Verschaeren moest afgekeurd worden wegens hands”

Belgisch voetbalHet openingsdoelpunt van Yari Verschaeren in de thuiswedstrijd van RSC Anderlecht tegen Standard (2-1) afgelopen zondag had afgekeurd moeten worden. In zijn wekelijkse analyse van de videoref stelt scheidsrechtersbaas Johan Verbist vandaag dat de VAR had moeten tussenkomen voor handspel.

51 reacties

  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Ja Gielis ik denk dat jij verliefd bent op Vormer,je kan er echt niet over zwijgen.
  • Dirk Van der Weeën

    5 jaar geleden
    Waarom komt hij daar nu terug mee voor de dag,dat moesten ze in het busje direct gezien hebben. Hoeveel punten zijn zo al door de ploegen hun neus geboord door die onkundigen in het busje.
  • lucien Noreilde

    5 jaar geleden
    waarheid heeft haar rechten , een paar ploegen hebben voordeel gehaald uit de VAR fiascos , één ploeg is benadeeld geweest is het toeval of niet maar het kan 4 punten gekost hebben , in hoe ver kan men van eerlijkheid spreken als men doodleuk een 100% hands geval doelpunt maakt het ergste de ploeg die het cadeau krijgt jubelt maakt zijn aangepast verhaaltje en de media.. hier in hoever is voetbal geloofwaardig ?
  • Francois Troch

    5 jaar geleden
    toch raar als het een beslissing is ten gunste van Anderlecht staat de krant er vol van en zijn nog meer verkeerde beslissingen genomen ten voordele van andere clubs ook voor Club
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    maar ondertdss gaan ze toch maar weer verkeerdelijk met teveel punten lopen zoals zo vaak (in het verleden),blijkbaar zijn ze niet op de hoogte bij de voetbalbond dat Anderlechtspelerts ook handen en ellebogen (die ze naar hartelust)hebben en gebruiken !