RV, Belga
Volledig scherm
© RV, Belga

Steve Bakelmans aangehouden voor moord op Julie, Facebook verwijdert zijn profiel na stortvloed aan reacties

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft Steve Bakelmans (39) uit Antwerpen aangehouden voor de moord op Julie Van Espen (23). Ook voor de onderzoeksrechter heeft de man bekentenissen afgelegd. Het Facebookprofiel van Bakelmans is intussen door Facebook verwijderd. Sinds gisteravond zochten mensen er hun toevlucht om hun onbegrip, woede en verwensingen los te laten op de man.

68 reacties

  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Martine Schoup: Tot 20 à 30 jaar geleden kon men dat nog stellen: iemand die zich aan dit soort feiten zondigde moest zelf een ongelukkige en gekwelde geest bezitten. Nu niet meer, want drugsgebruik is tegenwoordig alom en dat verandert een gewoon mens tot een waar monster. Bij drugsgebruikl worden de impulsen, die bij iedreen kunnen opkomen, niet meer geremd.
  • Martine Schoup

    5 jaar geleden
    SB was waarschijnlijk ook een slachtoffer want iemand die goed in zijn vel zit behandeld zijn medemens met respect, spijtig dat hij zijn probleem niet opgelost heeft en het van kwaad naar erger ging. Mijn oprechte steun aan de familie van het slachtoffer, oneindig groot verdriet voor zinloos geweld en het ontnemen van een prachtdochter. Dit had niet mogen gebeuren. R.I.P Julie
  • Ralf Celine

    5 jaar geleden
    Hieruit blijkt dat het gerecht niet het vermogen heeft om het maatschappelijk belang boven de regel van de wet te stellen. Als dat wel zo was geweest dan was deze man nooit vrij geweest. Julie heeft het dalende rechtsysteem moeten bekopen met haar leven. Hopelijk moet niet alleen deze dader maar ook iedereen die deze man de mogelijkheid hebben geboden om dit te kunnen doen ter verantwoording komen. Julie rust zacht. Jij zal voor altijd een HELD zijn.
  • Erwin Werwaarts

    5 jaar geleden
    Julie was een leeuwin . Ze heeft haar aanvaller bevochten . Alhoewel ze dat gevecht fysiek verloor , zullen de gevolgen daarvan ervoor zorgen dat deze crimineel nooit meer iemand zal kwetsen . In die zin heeft ze toch wel gewonnen . Haar verzet en offer zullen zo niet vergeefs geweest zijn , en nog meer indien nu de wet verandert en mogelijkheid op recidive een reden wordt voor voorlopige hechtenis .
  • Wilfried Crombé

    5 jaar geleden
    Proficiat rechters om criminelen lichte straffen te geven of vrij te laten. Proficiat advocaten om criminelen proberen vrij te krijgen met jullie belachelijke uitleg en flauwe excuses. Proficiat politiekers om telkens weer jullie paraplu open te trekken en elkaar de schuld geven.Jullie allen hebben de best betaalde jobs met talrijke extra voordelen en de hoogste pensioenen, wel doe jullie job zoals het hoort en bescherm de bevolking en onze kinderen tegen deze criminelen. Wilfried Crombé