Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Uitvinder doet garagepoorten en autosleutels van buurtbewoners flippen

Handig zat, de garagepoort die je vanop afstand opent en sluit. Of je autosleutel die gewoon vanuit je broekzak je wagen aan de praat krijgt. Maar het kan ook grondig misgaan met dat soort gadgets. Dat ondervond een hele buurt in North Olmsted, Ohio.

10 reacties

  • Peter Janssens

    5 jaar geleden
    Aan Tom Stils: er is een mijlenbreed verschil tussen 'niet schadelijk' en 'niet bewezen schadelijk te zijn'. En wie betaald voor de studies om uit te zoeken of iets schadelijk is? Juist ja, de providers van de nieuwe technologie. Daarbij, wie kan nu al zeggen welk effect het gaat hebben op lange termijn? Spreken is zilver, zwijgen is goud.
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    @ Tom Stils : Als 180 wetenschappers uit 36 landen waarschuwen voor de schadelijke stralen wie zijn gij dan wel om dit te onkrachten ??
  • Geert Vaelen

    5 jaar geleden
    Ik luister altijd naar mijn autoslot als ik de auto sluit en trek meerdere keren aan de klink om te zien of de auto wel degelijk gesloten is, soms zelfs aan meerdere deuren. Ik zal zo goed als nooit met een mogelijk niet-gesloten auto wegwandelen.
  • Tzand Manneke

    5 jaar geleden
    Aan Pier Langemans: 5G is niet schadelijk, maak toch uw huiswerk eens man.
  • André Hendrickx

    5 jaar geleden
    Ik heb hetzelfde meegemaakt toen een dakwerker met zijn lift op afstandsbediening dakpannen bij de buren aan het verplaatsen was, garagepoort, auto en domotica was niet te gebruiken als de lift werkte