Met dit beeld voerde minister Geens gisteren campagne op sociale media.
Volledig scherm
Met dit beeld voerde minister Geens gisteren campagne op sociale media. © rv

CD&V haalt campagne Koen Geens over strengere straffen voor seksueel geweld offline

CD&V heeft gisterenavond in allerijl een online mediacampagne rond Koen Geens offline laten halen in de nasleep van de moord op de studente Julie Van Espen. “Dankzij Geens wordt seksueel geweld strenger aangepakt”, klonk het in de banner voor de verkiezingen. Net toen raakte bekend dat de verdachte van de moord, Steve Bakelmans, op vrije voeten rondliep terwijl zijn verkrachtingszaak in beroep maar bleef aanslepen.

39 reacties

  • Freddy van Puymbrouck

    5 jaar geleden
    Wat een totale afgang voor CD&V, waar ze mee wilden scoren wordt nu een totale nachtmerrie.Men probeert te doen alsof Geens de messias is terwijl je hem niets anders hoort zeggen als, '' ik kan niets doen, mijn handen zijn gebonden''.Wat houd zijn functie nou eigenlijk in, wat gelul voor de bühne!
  • Patrick Vandeputte

    5 jaar geleden
    "De werken van Geens"...Welke werken? Tenzij hij natuurlijk zijn talloze verschijningen in duidingsprogramma's om weer eens uit leggen dat het een ander zijn fout was en dat HIJ niet verantwoordelijk is, ook als zijn "werken " ziet natuurlijk. Voor het overige kan hij een weinig positief rapport voorleggen.
  • Marc Baeyens

    5 jaar geleden
    Weeral (halve) leugens van de tseven ontmaskerd. De moslimpartij maakt opnieuw een slechte beurt, nu met justitie. Maar aan opstappen denkt men niet. Ze liggen liever in het midden van het bed dan naast het bed. Een eigenschap van alle trado-partijen.
  • Ludo Hermans

    5 jaar geleden
    Wat kan de burger als slachtoffer doen zonder langs justitie te passeren?
  • Rik Vang

    5 jaar geleden
    Hij had één argument... nu géén poot meer om op te staan!