Op de Brunssummerheide, een natuurgebied in het Nederlands-Limburgse Heerlen, zijn vandaag twee doden gevonden. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek.
Volledig scherm
Op de Brunssummerheide, een natuurgebied in het Nederlands-Limburgse Heerlen, zijn vandaag twee doden gevonden. De politie heeft de omgeving afgezet voor onderzoek. © Nick Rompelberg

Man en vrouw doodgestoken tijdens wandeling met honden in Nederland

Bij een steekpartij in een natuurgebied bij Heerlen, in het zuidoosten van Nederland, zijn een man en een vrouw om het leven gekomen. Ze waren op dat moment hun honden aan het uitlaten, de twee viervoeters zijn ongedeerd. Een wandelaar trof de twee lichamen aan, op tientallen meters van elkaar verwijderd. 

8 reacties

  • Christin Van de Ven

    5 jaar geleden
    Wat gaat er met de honden gebeuren...ik zou graag 1 warm nestje geven...
  • Sam Valkenborgs

    5 jaar geleden
    In wat voor ne wereld leven wij.
  • Patrick Weyers

    5 jaar geleden
    Nog onlangs daar gaan wandelen. Moeten wij nu al gewapend rondlopen zoals in de VS? Waarschijnlijk krijgen wij dan gevangenisstraf om onszelf te beschermen. Ik weet wie verantwoordelijk is voor de dramatische achteruitgang in onze maatschappij,
  • Eddy van Dorst

    5 jaar geleden
    En zeggen dat die waardeloze mini sters nog dik betaald worden om hunne kop in het zand te steken.Gewon walgelijk aan het worden.
  • Jonathan Wouters

    5 jaar geleden
    Waar wees niet bang zeggen psychologen, rechters en mainstream politici. Onveiligheid is een illusie. Wanneer wordt de illusie gewisseld voor realiteit? Wanneer we Mexicaanse cijfers evenaren? Laat het niet zo ver komen. Stem verstandig.