Zondag wordt een stille mars gehouden tegen (seksueel) geweld om slachtoffers te steunen.
Volledig scherm
Zondag wordt een stille mars gehouden tegen (seksueel) geweld om slachtoffers te steunen. © rv

Zondag stille mars in Antwerpen tegen seksueel geweld

Na de moord op de 23-jarige studente Julie Van Espen in het Antwerpse district Merksem het voorbije weekend vindt op zondag 12 mei een stille mars plaats in Antwerpen. De organisatoren willen er protesteren tegen (seksueel) geweld in het algemeen en steun uitspreken aan slachtoffers ervan.

5 reacties

  • Jessica Nijns

    5 jaar geleden
    Spijtig genoeg zal ik er niet zijn maar ik ga witte ballonnen aan mijn voordeur hangen zodat we ook aan haar denken. Veel sterkte voor de hele familie.
  • herman de genst

    5 jaar geleden
    Mooi gebaar , helaas gaat dit niets veranderen aan het feit dat wij een falend justitie apparaat hebben dat zonder grote hervorming nog meer zulke trieste misdaden in de hand gaat werken .
  • Willy Bruynseels

    5 jaar geleden
    Wij, mijn echtgenote en ik zullen er zijn. Onze innige deelneming
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    Daar gaan de ballonnen weer de lucht in,worden weer kaarsjes aangestoken en bloemen gelegd .Maar waar blijven de vuisten om op tafel te kloppen om een halt toe te roepen aan de verantwoordelijken dat dit niet verder kan.Het is de verdomde plicht de bevolking te beschermen vanaf de benoeming!
  • Michel Philippe

    5 jaar geleden
    Ik vind het zeer goed dat er een betoging is. Ik zag onlangs een betoging zonder dat er een misdaad begaan was. We hebben ooit de witte marsen gehad. Wat heeft het opgebracht ? Niets. Het is de overheid die de plicht heeft ons te beschermen.