Hoofdbeschuldigde Alexandre H.
Volledig scherm
Hoofdbeschuldigde Alexandre H. © Belga

Valentin werd vernederd, geslagen en vastgebonden in de Maas gegooid: “Ofwel zouden we hem ergens dumpen, ofwel moest hij dood”

GerechtIn Luik is het proces aan de gang tegen de vijf daders die Valentin Vermeersch (18) doodgepest hebben. De jongen met een mentale handicap werd eerst urenlang geslagen en vernederd, daarna werd hij met zijn handen op de rug vastgebonden en levend in de Maas gegooid. Zijn lichaam zou ruim twee weken later teruggevonden worden. Een deel van de lijdensweg werd gefilmd.

49 reacties

  • Stephanie Wijders

    5 jaar geleden
    Hoop dat ze alle3 levenslang krijgen dit is gwn moord, dat ze het pesten noemen begrijp ik ook niet... veel sterkte voor de nabestaande
  • Bie Goovaerts

    5 jaar geleden
    Ooit (nog niet zo heeeel lang geleden) waren er 2 mensen enorm blij dat ze een wondertje op de wereld gezet hadden.. Dat die wondertjes draken, monsters, moordenaars worden, had toen niemand kunnen denken.... De ouders van Valentin waren ook zo fier op hun ukkepuk en zijn het tot 't laatste uur gebleven... Ook al krijgt deze bende levenslang, de ouders van valentin hebben levenslang verdriet terwijl noch zij noch hun zoon iets fout hebben gedaan... Au contraire... Zij zijn enorm sterk
  • Don Tessers

    5 jaar geleden
    Wat voor ouders produceren toch zulke duivels...? Zwaar straffen, want ze hangen nog de zielepoot uit in de rechtzaal.
  • Anne JACOBS

    5 jaar geleden
    Zwakkelingen die zich op zo een manier groter dan een ander voelen, moordenaars dus! Levenslang voor allen want dit is veel te gemakkelijk gegaan, dit gaan ze zeker en vast nog doen!
  • Carmen Van de casteele

    5 jaar geleden
    Wat een voor monsters zijn dit?Ennugaat Belinda haar verschonen, zij weet niet meer ofzij Valentijns de fatale duw gegeven heeft waardoor hij in de Maas geraakt is,terwijl ze dit wel wou.Haar advocaat haar ingeblazen?