Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Wat we nu weten: de feiten over de zaak-Julie Van Espen op een rij

Steve Bakelmans (38) heeft de moord op Julie Van Espen (23) bekend. Maar waarom was hij op vrije voeten? En hoe reageert de politiek? De feiten op een rij.

8 reacties

  • Verstappen Martine

    5 jaar geleden
    Beseffen jullie wel dat jullie munitie aan zijn advocaat aan het verstrekken zijn. Die gaat daar gretig gebruik van maken van al deze feiten. Ontoerekeningsvatbaar laten verklaren. Daar kunt ge vergif op innemen.
  • Samuel Smausentich

    5 jaar geleden
    Voorwaar, voorwaar ! IK zeg u: diene Steve Bakelmans zal NOOIT voor een assisenhof verschijnen. De pers werkt overigens al goed mee om hem in de ogen van de publieke opinie ontoerekenbaar te laten verklaren. Stel je voor: "(toen hij opgepakt werd), zou hij onderweg geweest zijn naar zijn psychiater". Met wiens intiemste delen blijft men hier rammelen ?
  • Niko

    5 jaar geleden
    Wat we zouden moeten weten is dat cd&v de kiesdrempel onder moet om de kans dat dit nog eens gebeurt zo miniem mogelijk te maken.
  • eric brack

    5 jaar geleden
    Raar dat Groen hier heroïsch staat te roepen. Zij liggen en werken mee aan de bakermat om criminelen te pamperen en zeker als ze niet hier geboren en getogen zijn. Van twee gezichten gesproken. Maar met dit alles hebben we dit onschuldig meisje niet meer terug. Deze dag zal weer in de geschiedenis komen als een zwarte dag.
  • Danni Van Driessche

    5 jaar geleden
    Allemaal zo triest om te lezen. En excuses zijn er weer op grote schaal. Vertel dit maar aan de ouders, zij zijn hun dochter kwijt. Zij krijgt geen tweede kans. Hij heeft er al meerdere gehad. Teveel veel teveel kansen. Op vrije voeten. Niet voor mogelijk wordt dit gehouden. Sterkte aan familie