EPA
Volledig scherm
© EPA

Moslimexecutieve: “Buitenlandse imams moeten tekort tijdens ramadan opvangen”

BinnenlandElk jaar worden tijdens de ramadan Marokkaanse koranrecitators uitgenodigd om naar België te komen en dat gebeurt op vraag van verscheidene moskeeën om het tekort aan imams in ons land op te vangen. Dat zegt het Executief van de Moslims van België (EMB).

8 reacties

  • Mathias Lunders

    5 jaar geleden
    Scheiding kerk en staat mensen. Kerk moeit zich niet met de staat en de staat moeit zich niet met de kerk of is het eenrichtingsverkeer.
  • Eddy Jans

    5 jaar geleden
    En de politiek kijkt weer toe hoe de door henzelf gestemde wetten van dit land niet nageleefd worden. En dan verwonderd dat de gewone burger die langs alle kanten gepakt door hun regeltjes geen respect heeft voor hen noch voor de regeltjes.
  • GERARD DE PELECIJN

    5 jaar geleden
    We hebben dat dringend nodig!
  • JAN krommentak

    5 jaar geleden
    Mag dat ? spreken zij nederlands ? was dit geen eis van de regering dat men in het nederlands moet prediken dat er geen buitenlandse imans zich mochten mengen in ons land omwille van het ontbreken aan kennis van ons land !
  • Valentijn Jacobs

    5 jaar geleden
    Dus De Block heeft aan 78 imams visum gegeven, de vraag is geraken we ze nog wel kwijt, en ik dacht dat ze verplicht waren in het Frans of Nederlands te prediken, waarom altijd te wetten met de voeten treden?