BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Uit vrees dat competitie overhoop wordt gezet: volgend seizoen 18 ploegen in 1A?

85 reacties

  • Ivan Smissen

    5 jaar geleden
    Klaase 1B is van bij het begin een miskleun. Of hoe plezant is het voor supporters om elk jaar 8 keer tegen Roeselare te moeten spelen? Met 6 in 1B wordt het een nog grotere farce...
  • Jo Vans

    5 jaar geleden
    Ik lees hier precies veel commentaar van partijdige supporters. Ik supporter voor niet één ploeg. Wat mij ergert is de commentaar van Mr Vrancken en andere Beerschot supporters. Zij verkondigen zich als belanghebbende ploeg maar vanuit sportief standpunt hebben zij helemaal niets te verkondigen. Zij waren tweede, wonnen dus niets. AA Gent als verliezend finalist kan geen aanspraak maken op een Uefa ticket, dus ook Beerschot kan geen aanspraak maken op 1A.
  • Stefaan Van de Velde

    5 jaar geleden
    Dit is een scenario dat er nooit kan komen. Als KV Mechelen en Waasland-Beveren zouden veroordeeld worden, zijn ze nog altijd met 16 want dan komen Beerschot-Wilrijk en Lokeren in hun plaats. Indien niet blijven beiden in 1A. Dit is weer een ballonnetje dat opgelaten wordt door iemand die hoopt dat KVM er nog kan onderuit komen.
  • Yannick Ceulemans

    5 jaar geleden
    En het probleem is? Als Mechelen en Beveren schuldig worden bevonden, dan moeten ze nog steeds gedegradeerd worden. Wat voor zever is dat nu weer. Ik ben voorstander om terug een competitie met 18 clubs te hebben, maar dan wel zonder de corrupte ploegen er in te houden. (een lijstje waar Moeskroen eigenlijk ook al lang op thuis hoort)
  • wil baken

    5 jaar geleden
    Inderdaad beste oplossing! Zo kan iedereen zijn rechten uitoefenen en al die zever hier van wat de rest er van denkt.... Wat was het in Italië allemaal met juve? Men heeft nu eens de ballen om er iets aan te doen. Kvm zowiso naar tweede of derde moeten maar ze hebben het recht te procederen.