Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © Photo News

Bart De Wever overlegt pas in juni over drugsgeweld: “Onbegrijpelijk”

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) zal in juni overleggen met de inwoners van de noordelijke Damwijk over het drugsgeweld in de buurt. Veel te laat, vindt Groen.

41 reacties

  • Heiker Hinostroza

    5 jaar geleden
    Het is nog nooit zo erg geweest en dat allemaal onder uw toezicht, hij weet goed genoeg wie de drugsclans zijn
  • Ronny Ooijen

    5 jaar geleden
    Lutgard Crombez, wie kruipt in antwerpen met SPa in bed? Uw afgod De Wever. Dus de kiezers van N(V)-Blabla leggen vanaf nu niet meer de schuld bij De Block maar bij Europa zoals u doet? Staatssecretaris moet een fijne dik betaalde job zijn. Van verantwoordelijkheid hebben is geen sprake.....tenminste als je van N(V)-Blabla afkomstig bent.
  • Luc Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Die vent weet het niet meer met zijn war on drugs, het wordt hoe langer hoe erger in Antwerpen.
  • Lutgard Crombez

    5 jaar geleden
    Ronny Ooijen@Europa legt een quotum op om per land zoveel asielzoekers op te nemen dus kan Francken niet naar willekeur handelen en omdat je geen fan bent van NV-a moet je niet alle schuld bij hen leggen. De SPa heeft lange tijd voor hen Antwerpen bestuurd en een bruine erfenis achter gelaten voor de grensbewaking bestond...
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Op zoek naar zichzelf. Hij wist al dat hij antiliberaal is. Eigenlijk is hij links. Maar hij weet het nog niet van zichzelf. Maar toch al aangetrokken door de sp.a en heimelijk hopend op een regering met de PS. Het is een moeilijk proces. Een beetje zoals een gelovige die zijn geloof verliest.