I&C
Volledig scherm
© I&C

Bondsvoorzitter: “Kan geen champagne drinken met mensen vernoemd in matchfixingzaak”

Belgisch voetbalBondsvoorzitter Gérard Linard is er niet mee opgezet dat KV Mechelen naar de burgerrechter stapt. “Onze clubs moeten de disciplinaire bondsinstanties vertrouwen.” Ook legt hij uit waarom hij niet zelf de bekertrofee aan KVM wou overhandigen. “Ik wil me neutraal houden.”

35 reacties

  • Freddy Madou

    5 jaar geleden
    Dat is toch op zijn gezicht af te lezen dat Gérard Linard niet zuiver op de graad is, en dan zulke uitspraken doen, schaam u man.
  • marc germeau

    5 jaar geleden
    Waow Carina, ik ben supporter van geen enkele club uit de Jup'League, maar Club Brugge heeft zowaar gedeeltelijk PO1 verloren door de VAR + die afgekeurde goal (off side voor een dikke teen kan gewoon niet) tegen Anderlecht maar die geen punten kostte. Maar ik weet wel dat men, in dit afschuwelijke tijdperk der sociale media, al heel snel weg is met allerhande complot-theoriën. Denkt u nu echt dat daarboven iemand beslist op voorhand wie kampioen mag worden en wie niet ? Kom zeg..
  • Willy Rooselaers

    5 jaar geleden
    Als de clubs Er niets mee te maken hebben, waarom werden dan in het verleden dan wel clubs gestraft door omkooppraktijken van bestuursleden en zelfs buitenstaaanders die banden hadden met die clubs
  • eddy willems

    5 jaar geleden
    Een bondsvoorzitter die eentalig is, is het niet waard om bondsvoorzitter te zijn.
  • Carina Stulens

    5 jaar geleden
    @erwin Lauwers: vergeet vooral Club Brugge niet (wat je natuurlijk wel gedaan hebt). Want de huidige voorzitter is een marionet van de ondervoorzitter. En rara, wie mag dat dan wezen...natuurlijk de heer Verhaeghe die al jaren de voetbalbond, scheidsrechters en intussen ook de VAR in zijn zak heeft.