Marvin van Temptation Island rijbewijs kwijt na “jeugdzonde”

Marvin (24) uit Temptation Island moest zich vanmorgen in de politierechtbank van Brugge verantwoorden omdat hij onder invloed een ongeval met vluchtmisdrijf pleegde, gelukkig zonder grote schade. “Een jeugdzonde, mevrouw de rechter”, gaf hij toe.

tim lescrauwaet/ gn

De Bruggeling was ontegensprekelijk de meest besproken figuur tijdens de laatste editie van Temptation Island. Hij lapte er de afspraken die hij met zijn toenmalige vriendin Louise had gemaakt meermaals aan zijn laars en “foefelde” er met verschillende vrijgezellen dames.

Na de opnames ging Marvin meermaals nog naar een feestje. Zo ging hij in maart ook stappen in Brugge. Daarbij veroorzaakte hij in de vroege uurtjes een ongeval met zijn Audi A5. “Hij reed er bij het parkeren een andere auto aan”, vertelde de procureur. “Toen de eigenaar de politie wilde bellen vertrok hij gewoon.”

Een tweetal uur later kon de politie hem toch nog aantreffen. Hij reed door de binnenstad met zes passagiers in zijn wagen. Bij een ademtest bleek dat hij met 0,89 promille alcohol in zijn bloed had. “Geen sympathieke feiten alleszins”, aldus de politierechter.

Temptation-Marvin sloeg mea culpa en sprak zelf over een jeugdzonde. “Maar wij hebben samen naar die schade gekeken en er was niets aan onze wagens”, zegt hij. “Ik heb een trekhaak dus als ik hard tegen hem was gereden, zou er wel zichtbare schade geweest zijn.”

De politierechter vond dat Marvin wel ter plaatse moest blijven en veroordeelde hem tot een boete van 2.670 euro, waarvan 600 euro voorwaardelijk, en een rijverbod van twee maanden. Als hij zijn rijbewijs nog terug wil krijgen zal hij bovendien zijn theoretisch en praktisch rijexamen opnieuw moeten doen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen