Advocaat John Maes
Volledig scherm
Advocaat John Maes © VTM NIEUWS

Advocaat: “De familie van Julie wil inzage in het dossier om antwoorden te krijgen”

De familie van de vermoorde Julie Van Espen heeft inzage gevraagd in het dossier om antwoorden te krijgen. Dat zegt hun advocaat John Maes, die optreedt als spreekbuis van de familie. “Wrok is momenteel niet iets wat in die mensen hun hoofd speelt”, zegt hij aan VTM NIEUWS.

46 reacties

  • Elsie Duppont

    5 jaar geleden
    Grondige informatisering van het gerecht is dringend nodig. Alles kan veel sneller. Die leven nog in de middeleeuwen. Doorlichting van die stinkende boel. Transparantie. Publicatie van vonnissen. Gedaan met de willekeur. Prestatienormen.
  • Charlotte De greef

    5 jaar geleden
    Mijn diepe respect voor deze ouders en vriend! Was het één van mijn dochters, ik legde klacht neer tegen de rechter die het niet nodig vond de moordenaar van mijn kind onmiddellijk aan te houden na zijn laatste verkrachting.
  • Lawrence Van Damme

    5 jaar geleden
    Die wrok is er nu natuurlijk nog niet. Als die er komt dan komt die later na het aanvaarden en deels verwerken van wat er gebeurd is. RIP Julie en sterkte aan familie, lief, en vrienden
  • Hendrik Laporte

    5 jaar geleden
    Al diegenen die hier zitten te zeggen dat ze wel wrok zouden hebben zijn duidelijk nog nooit in die situatie geweest! Wrok maakt het niet gemakkelijker, in tegendeel, het maakt je vanbinnen gevoelloos en zorgt ervoor dat je het nooit echt goed verwerkt en je gans je leven met ontroostbaar verdriet achterblijft!
  • Ingrid Fe

    5 jaar geleden
    Respect voor de ouders en familie, ik zou het niet kunnen.