Het Noordstation is een te mijden plek sinds de geruchten gaan dat transmigranten schurft en tbc zouden hebben.
Volledig scherm
Het Noordstation is een te mijden plek sinds de geruchten gaan dat transmigranten schurft en tbc zouden hebben. © Marc Baert

Afvalophalers Noordstation volledig ingepakt tegen besmettelijke ziektes

De geruchten dat er besmettelijke ziektes zouden circuleren onder de transmigranten in het Brusselse Noordstation, zijn nog niet uitgeklaard. Afvalophalers van Net Brussel dragen beschermende kledij en een mondmasker wanneer ze in de buurt van het station komen. 

26 reacties

  • erik vl

    5 jaar geleden
    Bruin is in België de kleur van de vrijheid, die mogen alles. De werkende Belgen mogen niks, dan betalen voor die flauwekul.
  • Roger Rymen

    5 jaar geleden
    Alle politiekers hebben toch getracht ons wijs te maken dat er geen vuiltje aan de lucht was in dat station, waarom dan toch vuilophalers in beschermende pakken?
  • frans Vermeylen

    5 jaar geleden
    Door wie worden die dokters betaald? Transmigranten moeten hun vuiligheid zelf opkuisen! Wie geeft hen het recht het gastland waar ze verblijven te vervuilen! Ze vergeten dat ze gasten zijn in die land, ze krijgen gratis eten, drinken, telefoonabonnementen, verzorging.... en toch zeiken en schijten ze waar ze staan, zitten en liggen! Ik heb medelijden met de Brussel.net werkers
  • Ronald Van der Cruyssen

    5 jaar geleden
    Hoe hebben de Politiekers het zover kunnen laten komen onbegrijpelijk uitleggen kunnen ze het goed.
  • diane colman

    5 jaar geleden
    Eigenlijk zijn het vuile, luie egoisten dat ze hun eigen vuil niet opkuisen... ze zouden moeten gedwongen worden dat te doen.