Mozkito
Volledig scherm
© Mozkito

Bende oplichters die gisteren werd opgerold, maakte minstens 6,5 miljoen euro buit

De bende autodieven die gisteren werd opgerold, zou minstens 620 slachtoffers gemaakt hebben en 6,5 miljoen euro buitgemaakt hebben. Dat meldt het federaal parket. De grootscheepse politie-operatie vond plaats in het Brussels gewest, Vlaams-Brabant en Henegouwen en was gericht tegen oplichters uit het Roma-milieu. Naast caravans, wagens en onroerende goederen nam de politie ook 23 luxehorloges en een hele reeks vuurwapens in beslag

45 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Roma uit oost-europa? En? Werden hun bezittingen, vergaard door oplichting, in die 'europese' landen dan ook aangeslagen of mogen ze die behouden? Dient de eenmaking van eu niet voor grensoverschrijdende misdrijven en fraude, alleen om onze SZ leeg te zuigen? Haal die 6,5 miljoen maar terug!
  • eric maier

    5 jaar geleden
    De smartphone betalingen is de meest onveilige van allemaal. Ten eerste zijn de viruskillers alles behalve up to date, laat staan dat het volledige pakketten zijn om deze te beveiligen. Zo infiltrernen talrijke slimme virussen uw smartphone zonder je het doorhebt. Ook betalingen in de winkel kunnen per direct gehackt worden door iemand met een tootlje op zijn mobile, alles werkt op radiofrequenties. Domme mensen die betalen of betalingen aanvaarden via smartphone / tablet.
  • Polutnik Ronald

    5 jaar geleden
    Ik weet het niet zo , maar als ik mijn wagen verkoop dan wil ik dadelijk cash geld waarmee ik dan vooralleer ik de wagen meegeeft naar de bank ga en alles laat controleren op echtheid.
  • Roy Coocks

    5 jaar geleden
    Wedden dat het gerecht zich binnenkort mag haasten om alles wat in beslag genomen werd netjes terug te geven?
  • Rik Muis

    5 jaar geleden
    Leve de smartphone ! liever boter bij de vis.