Steve Bakelmans
Volledig scherm
Steve Bakelmans © RV

Neef van Steve Bakelmans krijgt hoop dreigberichten

Wesley Bakelmans, neef van Steve Bakelmans die Julie om het leven bracht, krijgt via sociale media een hoop dreigberichten over zich heen. Dat heeft de man zelf gezegd in een Facebookpost. 

25 reacties

  • cecil atherton

    5 jaar geleden
    Is dit er eentje die we kunnen bijschrijven op het 'typisch vlaamsch' lijstje? Mensen die er verder niks mee te maken hebben en er ook niet aan kunnen doen beschuldigen en bedreigen? Zoals steeds, de schuldigen zitten bij justitie en in de wetstraat, daar moeten jullie bijgevolg dan ook zijn als jullie iets willen veranderen aan jullie lamentabele, corrupte, triestige en zure vlaamsche samenleving. En niet vergeten ook aan jezelf te werken om een beetje beter mens te worden.
  • Tomas Luder

    5 jaar geleden
    Zoals tijd eigenlijk krijgen onschuldigen de rekening gepresenteerd van de daden een enkeling of groep gekken.Gestoorden zijn enkel verantwoordelijk voor de schade die ze aanrichten en niet de naasten van de dader of achtergrond,wat is daar nu moeilijk aan om te begrijpen?
  • Tom Hermans

    5 jaar geleden
    Die dreigers zijn geen haar beter
  • Ivo Vandeneynde

    5 jaar geleden
    Hoe onbeschoft en barbaars kunnen mensen zijn. De familie kan daar toch niets aan doen? Shame!
  • Marleen Quisquater

    5 jaar geleden
    Laat die mensen gerust, t is al erg genoeg dat je familie bent van zo een monster. Vrienden kies je zelf maar familie niet ! Die familie zal ook wel diep in de put zitten !