Hollandse Hoogte / Eyevine /Thinkstock/AD Fotobewerking
Volledig scherm
PREMIUM
© Hollandse Hoogte / Eyevine /Thinkstock/AD Fotobewerking

Sterrenkundige: “De mensheid kan niet naar Mars verhuizen”

“Wees zuinig op de aarde. Het is het enige ruimteschip dat we hebben”, waarschuwt Martin John Rees. In zijn boek Over de toekomst neemt de Britse sterrenkundige ons mee in de wereld van morgen.

17 reacties

  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    De eerste zinnen van Genesis moet je gelezen hebben ... om het te geloven.
  • luc meeus

    5 jaar geleden
    Ik vreesde het al. Men moet eigenlijk al die studies (sterrenkundige),niet gedaan hebben om dat te weten. Als het niet anders kan, dan nog liever naar de maan.
  • danny buyse

    5 jaar geleden
    De wereldbevolking is nu 7,6 miljard en in het jaar 2100 zouden we met meer dan 11 miljard zijn. Wie wil er in het jaar 2100 leven? Ik zal er niet meer zijn in ieder geval of misschien ergens anders beneden of boven maar zal het ook niet komen vertellen.
  • Paul van de velde

    5 jaar geleden
    De aarde is de enige planeet in ons zonnestelsel waar menselijk leven mogelijk is. Zelfs met water op Mars kan je daar maar beperkt overleven, er is geen zuurstof. Ook de straling is er dodelijk. Waarom zou met in een krot gaan wonen als je de mooiste villa ter beschikking hebt? De aarde is misschien één van de mooiste planeten die er bestaan. Enige negatieve aan de mens, hij vermenigvuldigt zich aan een tempo dat het binnen afzienbare tijd fataal wordt, ook op deze mooie planeet.
  • Resist You

    5 jaar geleden
    Wie gaat verhuizen naar een woestijn zoals mars ?veel su6 ik blijf dan liever op deze aardbol !