N-VA-ondervoorzitter Lorin Parys.
Volledig scherm
N-VA-ondervoorzitter Lorin Parys. © Vertommen

N-VA doet deur dicht voor verhoging zorgpremie

Ondanks de roep van de Vlaamse zorgsector om extra geld, is een verhoging van de zorgpremie onbespreekbaar voor de N-VA. "De zorgpremie blijft wat ze is. De Vlamingen betalen al genoeg belastingen", citeert De Standaard ondervoorzitter van N-VA, Lorin Parys.

56 reacties

  • james vroman

    5 jaar geleden
    maar waren niet vlug genoeg om hem te verdubbelen ..
  • Michel Roman

    5 jaar geleden
    Wij moeten inderdaad al genoeg belastingen betalen , onder meer opgelegd door de NVA die de zorgverzekering verdubbeld hebben en bovendien ook nog eens geïndexeerd hebben. Kortom , schijnheilige uitspraak dit.
  • Ronny Biesen

    5 jaar geleden
    Iedereen wil extra geld, iedereen. En het besef dat dit alles van de belastingbetaler moet komen is er niet. Nogmaals, de instanties moeten produktiever worden, meer efficient werken. Dat is alles. De burger weer laten opdraaien voor de falende ambtenarij is niet nodig. Dit doet de politiek al te lang.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Zou iedereen aanraden bij wijze van protest en krap zitten maandelijks de 52€ maandelijks af te betalen ,eerste 7€ en vervolgens iedere maand 5€ tot eindbedrag,is volstrekt legaal en mag niet geweigerd worden,doen gewoon en doet minder pijn voor sommigen.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    De partij die het geld uit de zakken van de burger haalt om het aan de ondernemers te geven gaat komen klagen over de zorgpremie. Ja, die gaat inderdaad niet naar de ondernemers maar naar zorg behoevende oudjes.