'Game Of Thrones'-koffiebeker
Volledig scherm
'Game Of Thrones'-koffiebeker © HBO

Echte eigenaar van ‘Game Of Thrones’-koffiebeker klaagt bij Starbucks om deel van de winst

TVDe koffiebeker die enkele seconden te zien was in de vierde aflevering van ‘Game Of Thrones’ van het huidige seizoen, veroorzaakte al heel wat commotie. Veel kijkers gingen er vanuit dat het om een Starbucks-beker ging, maar niets is minder waar. De échte eigenaar van de koffieketen klaagt nu dat hij geen deel van de winst heeft gekregen, want Starbucks verdiende maar liefst 2,3 miljard dollar aan de gratis reclame.

17 reacties

  • Owen Van Asse

    5 jaar geleden
    @steven zo werkt reclame nu eenmaal. Ik denk dat er weinig mensen zijn die na een reclame gezien te hebben zich reppen naar de winkel. Het beïnvloed je vooral onbewust. Waarom denk je dat bedrijven zoals Apple en cola zoveel geld geven aan reclame?
  • Owen Van Asse

    5 jaar geleden
    @Renate aangezien je miljarden uitspaarde aan kosten kan je na logisch denken wel beredeneren dat je winst stijgt. Winst = omzet - kosten Aangezien er nu minder kosten zijn heb je nu meer winst. Dit heet economie
  • Billy Bob

    5 jaar geleden
    Die hoort normaal een uitbrander te krijgen om zijn rotzooi op set, in beeld ! te laten rondslingeren. Wil hij er nu nog zwaar voor cashen ook.
  • Toni van belle

    5 jaar geleden
    Yep De slechtste koffie in de wereld..."For the Masses " veel drama voor niets .... Tja hoe lager de IQ hoe groter het drama ....
  • Marnick L'Eau

    5 jaar geleden
    @Steven onderschat het lomp kuddegedrag van het merendeel van de mensen niet...