VIDEO. Treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas onderbroken door ontspoorde goederentrein

Het treinverkeer tussen Lokeren en Sint-Niklaas is sinds 8.45 uur in beide richtingen onderbroken door een ontspoorde goederentrein. Eén van de wagons kwam naast de sporen terecht en richtte grote schade aan in het station van Sinaai. 

5 reacties

  • Keaty Mangnus

    5 jaar geleden
    Spijtig dat dit moest gebeuren ik kom te laat voor school vndg om 8 uur vertrokken thuis en pas om 2 uur in namiddag op school aangekomen pendelbussen zijn zo iritant maar ben toch blij dat ze er zijn!
  • Patrick Boerjan

    5 jaar geleden
    Het wordt tijd dat de journalisten eens het verschil maken tussen Infrabel en NMBS. Maar zo komt NMBS steeds in verkeerd daglicht bij de publieke opinie. Of moet dat zo om privatisering in de hand te werken.
  • jan van der jonckheyd

    5 jaar geleden
    Meneer Spandel, deze trein werd helemaal niet door de NMBS gereden. Enkele jaren terug is het vrachtvervoer over het spoor geprivatiseerd. Het is een trein van een private firma die deze ravage heeft aangericht. Mensen zouden beter 2x nadenken vooraleer ze zomaar iets op 't net plaatsen.
  • Yvan Beerens

    5 jaar geleden
    Marc je hebt gelijk, die woordvoerder van NMBS gaat niet weten wat zeggen, want nmbs vervoert geen goederen...
  • Marc Spandel

    5 jaar geleden
    Graag zou ik weten wat de lading is van deze 'goederentreinen' die dag en nacht midden door druk bevolkt gebied rijden op een verhoogde talud. Hmmmmm... dat is andere koek voor de 'woordvoerder' van de NMBS hé.