Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Morgen nieuw overleg bij skeyes, luchtverkeersleiders nu al niet akkoord

Het leek enkele weken windstil bij skeyes, maar de onrust tussen directie en luchtverkeersleiders komt weer aan de oppervlakte. In een open brief hekelen de verkeersleiders het voorstel van de directie waarover het paritair comité zich morgen buigt.

25 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Waarom blijven de directie en ceo van skeyes spelen met de levens en veiligheid van hun reizigers door het chronisch tekort aan verkeersleiders/personeel voor winstbejag?Vermoeidheid leidt tot fouten!Is de veiligheid van reizigers dan niet hun topprioriteit boven bedrijfswinst voor aandeelhouders? Beschamende commentaren hieronder,het gaat ook om júllie veiligheid als je met vakantie op een vliegtuig stapt, nitwits,steun de verkeersleiders die opkomen voor júllie veiligheid!
  • Lut Reyskens

    5 jaar geleden
    Ze moeten die CEO eens tegoei aanpakken...die verkeersleiders doen dit echt niet zonder gegronde redenen...Ik hen hem op langs op tv bezig gehoord...foei foei foei...die had echt narcistische trekken.
  • Linda D'Haese

    5 jaar geleden
    louis meuleman voor zo een hoog loon moet je als arbeider geen 24 maar 48 uur per dag werken als ze de werk druk te hoog vinden geen probleem neem meer mensen in dienst maar betaal die dan met het geld door dit van hun loon af te houden ,minder presteren minder loon wedden dat de werkdruk niet meer te hoog zal zijn
  • Jan Gijsen

    5 jaar geleden
    Inderdaad , Brussels Airport , Brussels Airlines and Belgacontr zijn 'a pain in the ass ' voor Belgie met lawaai en luchtbezoedeling erbovenop voor Zaventem en Brussel. Alles opdoeken en overhevelen naar deld vele naburige luchthavens - Charleroi op een boogscheut - zou een geweldige oplossing zijn van een veelzijdigheid van problemen. Fileprobleem opgelost rond Brussel en alle personeel dat vrijkomt kan in het onderwijs , fruitpluk en bouw waar men de vele open vacatures niet ingevuld krijgt.
  • Wendy Janssens

    5 jaar geleden
    3/4 van de mensen die reageren weten niet wat er zich afspeelt tss de muren van dat bedrijf. ACOD is tevreden met peanuts die verdedigen de mensen niet die het nodig hebben. Dit is 1 groot politiek spel waarvan de luchtverkeersleiding het slachtoffer is. CEO die een narcist is en de mensen die er werken worden terug gekatapulteerd naar de tijd van Daens. Hun rechten worden continue eenzijdig veranderd .