screenshot
Volledig scherm
© screenshot

"Pure kafka": schoolbus stopt vlakbij, maar Amélie (10) mag niet mee

onderwijsEen moeder uit Gent zit iedere dag een dikke twee uur in de auto om haar dochtertje naar school te brengen. Nochtans stopt de schoolbus op 500 meter van haar deur. Mààr, de kleine Amélie (10) mag niet mee. En waarom? Het zijn de regels.

24 reacties

  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Vroeger was dat allemaal geen probleem. Dat kind ging gewoon mee op de bus. Al dat gezever van die ambtenarij is niet meer normaal! Maar die onnozelaars vinden het wel normaal dat de scholen 1 euro vragen per dag als men daar zelf meegebrachte boterhammen op eet??? Ronduit afzetting! Dat is wel 200 eu er jaar. Bedankt politiek !!!
  • Tina Colpaert

    5 jaar geleden
    Ik vond het ook erg en belachelijk dat deze mevrouw achter het busje moet rijden je zou zeggen voor dat 1ne kind maar waar stopt de grens dan uitzondering voor 500meter of 1kilometer en zo gaan er weer anderen geviseerd worden....
  • René Lippeveld

    5 jaar geleden
    Regelneverij houdt voor een Vlaming nooit op en wordt, mocht u iets anders geloven, elke dag erger. 'Leven en laten leven' is ook elke dag een beetje verder weg. Dit kind zou gewoon, gratis of mits een kleine vergoeding, op die bus kunnen stappen, maar het mag niet. Het kan dus enkel ingegeven zijn door kwaadwilligheid.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    Mierenneukerij, regelneverij, ambetanterij wat wil je. We hebben van alles te veel, belastingen, schulden, politici, ambtenaren. Gezond verstand dat hebben we al decennia te kort.
  • Sally Gyselbrecht

    5 jaar geleden
    Ja het wordt tijd dat de regels na bijna 50 jaar eens bekeken worden! Dit is België ten voeten uit.