Petra De Sutter, Meyrem Almaci en Kristof Calvo
Volledig scherm
Petra De Sutter, Meyrem Almaci en Kristof Calvo © BELGA

Groen wil Europa "gezonder, menselijker en eerlijker" maken

De Europese Unie moet meer inzetten op gezondheid, sociale rechtvaardigheid en een eerlijke behandeling van haar burgers. Dat vindt Groen-lijsttrekker Petra De Sutter, die vanavond de Europese plannen van haar partij heeft voorgesteld.

12 reacties

  • Ingrid Charlier

    5 jaar geleden
    Let op mijn woorden met de groenen in de regering gaan we betalen zijt daar maar zeker van.
  • Roland Vanlerberghe

    5 jaar geleden
    Menselijker? Ik zie het in het UZ Gent waar de groene schepen van mobiliteit de noodzakelijke uitbreiding van de parking blokkeert, als ge daar eens gaat kijken in de wachtruimte van bv. Orthopedie en Reumatologie dan weet ge waarom die mensen niet met het openbaar vervoer of de fiets komen, velen laten zich brengen omdat ze zelf niet eens meer kunnen rijden, MENSELIJKER zijn die Groenen dus zeer zeker niet.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Euh, eerste x dat jullie een tram nemen? Blijkbaar wel, want jullie zitten op de plaatsen die voorzien zijn voor ouderen, gehandicapten, zwangeren, enz... Of is de hoogmoed al zo hoog ?
  • Erika Braken

    5 jaar geleden
    Dus nog meer vernietiging van de natuur voor nog meer sociale woningen om nog meer vluchtelingen binnen te halen wat een slecht idee.
  • Kirsten De Laet

    5 jaar geleden
    Met respect voor de Sutter haar geaardheid maar ze gaat serieus los in haar kop wat de rest betreft. Nog nooit iemand zo'n onzinverhalen horen verkondigen. Groen gaat ons in die mate verarmen dat we allemaal twee jobs nodig zullen hebben willen nog een cent overhouden op het eind v/d maand. Ik hoop dat groen de zwaarste verliezen in de geschiedenis ooit lijdt. En richt een cordon op tegen deze partij, als zulks voor Vlaams Belang geldt dan ook voor extreem-links. Stop de klimaatwaanzin!