Gasten & Van Gils - Lieven begroet zijn zonen
Volledig scherm
Gasten & Van Gils - Lieven begroet zijn zonen © Eén

Veel verrassingen en emotie in laatste ‘Van Gils & Gasten’: “Het is de man met honderdduizend skills, het is Lieven Van Gils”

TVNa 628 afleveringen ‘Van Gils & Gasten’ nam Lieven Van Gils vanavond afscheid van zijn talkshow. Dat afscheid gebeurde onder speciale omstandigheden: voor één keer heette het programma ‘Gasten & Van Gils’. De presentator had geen flauw idee wie er langs zou komen en wat hem te wachten stond. Het werd één grote verrassing.

5 reacties

  • Marleen Vanbrabant

    5 jaar geleden
    Chris nee dat vond ik niet. Ik vond het een heel fijne show. Tenminste een respectvolle presentator en boeiende onderwerpen.
  • Christian Deckers

    5 jaar geleden
    Is dat een grapje of zo? De ene verrassing na de andere? Geen flauw idee? VG en G was het minst spontane en het meest voorgeconstrueerde programma in zijn genre, altijd 100% voorspelbaar, als je het onderwerp of de gast kende wist je al welke kant het zou uitgaan: geheel correcte VRT, dat wel. Maar wat de verdienste daaraan is weet ik écht niet.
  • Brahim Jattari

    5 jaar geleden
    topper van een man !!!
  • Andrew Clossus

    5 jaar geleden
    t'is best dat het de laatste is, een oordelende journalist, en hij is niet objectief, sensatiezucht en het niveau van rioolpers.
  • Peter Nols

    5 jaar geleden
    Oei ik heb al die 628 afleveringen gemist, en nee ik heb ondertussen niet naar VTM gekeken en ook niet naar die andere troep.