Charles Michel en Geert Bourgeois.
Volledig scherm
Charles Michel en Geert Bourgeois. © BELGA

Bourgeois verwerpt Europese klimaatambitie Michel

Charles Michel steunt met acht Europese collega's de doelstelling om de EU in 2050 klimaatneutraal te maken. Hij schroeft zo de Belgische ambities op, tot groot ongenoegen van Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA). Dat schrijft De Standaard.

13 reacties

  • Emi Hergersberg

    5 jaar geleden
    Michel steunt tegenwoordig alles om "populair" te kunnen scoren. Bovendien belooft hij veel zonder oorzaak of gevolgen van het probleem te beseffen Laat hem op die manier gerust maar wat stemmen van ecolo inpikken.
  • Ivo De Grande

    5 jaar geleden
    Als klimaatambitie nog meer belastingsdruk betekent voor elke Belg dan hoeft het voor mij niet meer. Klimaat is een te duur gegeven geworden voor de doorsnee Belg om te blijven bekostigen. We hebben nu al geen geld meer in de staatskas. Stoppen met die onzin aub.
  • oswald billiet

    5 jaar geleden
    Bourgeois leest Michel de les. Je moet daarvoor veel lef hebben want beiden zijn kandidaat voor Europa en willen elkaar nu vliegen afvangen. Maar geen van beide is voor de burger een boegbeeld gebleken. Ze zullen niet in de geschiedenisboeken komen tenzij als datumvermelding;
  • Jos Spriet-Dewaele

    5 jaar geleden
    Weg met open vld en de top graaiers die alles wat NVA wilde bereiken de grond in boorde. Bourgois heeft volkomen gelijk Houd mijn hart vast voor de coalities die gaan gevormd worden na 26 mei. Gelukkig beginnen heel veel stemgerechtigde jongeren in te zien dat stemmen voor groen het een doodsvonnis betekend voor hun levensstijl. Gelukkig is groen op tijd beginnen zeveren. En open vld hoopt op een zitje in de regering dus van hen mag groen doen wat het wil.
  • Johan Billiet

    5 jaar geleden
    Andere landen hebben wel degelijk klimaatplannen..met daaraan gekoppeld ook ontwikkeling va milieutechnologie¨die jobs zal opleveren, enkel in achterlijk Vlaanderen snappen ze niet dat ze ooit toch zullen moeten volgen teneinde niet uit de markt te worden geduwd...waarin een kleine regio nog kleiner kan zijn...