© vrt

© vrt

© vrt

1 / 3
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Allerlaatste aflevering van ‘Van Gils & Gasten’: afscheid met Duvel van zonen én uitnodiging van Gert en James

Met een Duvel getrakteerd door zijn twee tienerzonen Simon en Noah heeft Lieven Van Gils (55) gisteravond afscheid genomen van Van Gils & Gasten, de talkshow op Eén die na bijna vier jaar ophoudt te bestaan.

tdl

Voor één keer waren de rollen omgedraaid en werd de talkshow gepresenteerd door Maaike Cafmeyer, die in de allereerste aflevering te gast was, door Bart Peeters, die Van Gils al een keer verving tijdens de paasvakantie, en door Ingeborg, het spirituele tv-beest dat opnieuw een memorabele “gratitude” inzette, een gezongen dankwoord. Koen en Kris Wauters van Clouseau hadden de presentator ingehaald met een aangepaste versie van hun nummer Nobelprijs, aan tafel en in het publiek zaten gasten die de voorbije jaren de revue zijn gepasseerd.

Opmerkelijk: actrice Sien Eggers had zélf gevraagd te mogen komen. Eggers was voor het eerst te gast in de talkshow op de dag dat ze vernam dat ze borstkanker had en stond erop Van Gils te bedanken met een gedicht. De presentator werd door Gert Verhulst en James Cooke uitgenodigd voor een verblijf in hun talkshow Gert Late Night: Van Gils werd al vaker gevraagd, maar kon zich nooit vrijmaken. Nu heeft hij geen excuus meer: de komende weken is hij gegarandeerd vrij.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER