photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Christelijke en liberale vakbond verwerpen sociaal akkoord bij luchtverkeersleider skeyes

Bij de luchtverkeersleiders van skeyes is een sociaal akkoord bereikt met de vakbonden. Dat zegt althans de directie. ACV-Transcom, de grootste vakbond bij skeyes, staat echter niet achter het akkoord, klinkt het bij secretaris Kurt Callaerts. Ook de liberale VSOA verwerpt het akkoord. De voorstellen die op tafel lagen lossen de problemen van de werkdruk en de werk-privébalans niet op, zeggen beide vakbonden.

23 reacties

  • PETER PERMENTIER

    5 jaar geleden
    Ik zou zeggen doe zo voort , dan wordt het nog still boven Brussel en de rand , dan zijn er 1.000.000 miljioen mensen blij en gelukkig en ook geen CO2 uitstoot meer, moet er nog zand zijn..volhouden mensem, volhouden, wij kunnen toch via schiphol of charly de gaule de wereld rond.
  • Willy van craen

    5 jaar geleden
    Gewoon ontslaan en vervangen door militairen die ook hiervoor moeten vergoed worden maar niet zoals nu bovenaards.
  • Paul Boutsen

    5 jaar geleden
    Tja als je het in de handen van de vakbonden geeft, dan is het om zeep. Zaventem wordt al meer en meer gemeden internationaal wegens te onstabiel. Miljoenen vakantiegangers gepest, economische inkomsten voor het land verloren, en allemaal om hun eigen grote gelijk! Als er een begrotingstekort is, kun je die voor 90% op conto van de vakbonden schrijven.
  • j hendrickx

    5 jaar geleden
    Laat ze maar doen, We zijn snel in Eindhoven of Dusseldorf, en service is er ook beter
  • Paul Philippaerts

    5 jaar geleden
    Zouden we niet beter dat vliegveld sluiten. Geen geluidshinder meer. Zoveel ruimte waar wat groen op kunnen planten. Oh pardon dat de belgische bouw weer volledig dicht kan bouwen. Alle brusselaars moeten dan wel naar Charleroi om nog eens een vliegtuig te zien. Maar dat hebben ze er graag voor over. Geweldig voor die mensen die hun schamele 21 dagen verlof tot ergernis zien verworden.