Zuhal Demir (N-VA).
Volledig scherm
Zuhal Demir (N-VA). © Photo News

Zuhal Demir: “Eén wolf eruit zetten en tegelijk het nest financieren. Dat is wat CD&V vandaag doet”

Volgens Kamerlid en Limburgs N-VA-lijsttrekker Zuhal Demir is het hypocriet dat CD&V de Grijze Wolven, de extreemrechtse en ultranationalistische Turkse beweging, “geld toestopt”. “In Genk alleen kregen ze vorig jaar 80.000 euro beloning voor de stemmen die ze binnenbrengen.” Demir klaagt aan dat CD&V gisteren kandidaat-Kamerlid Yasin Gül wel uit de partij zette, maar “tegelijk het nest financiert”.

28 reacties

  • Michel Deltour

    5 jaar geleden
    Mevrouw Demir heeft 100 % gelijk . En de Tjeven liegen maar verder !!!!
  • Wilfried Vanden Berg

    5 jaar geleden
    CD&V is toch maar een partijtje voor de meelopers. En als ze geen postje krijgen dan trekken ze de steker er uit. Enals ze een postje krijgen zoals Peeters, dan doen ze niks anders dan dwarsliggen of stokken in de wielen steken. Zuhal Demir heeft hier wel overschot van gelijk.
  • Dirk Loockx

    5 jaar geleden
    Ik zie geen verschil tussen het liedje dat de Grijze Wolven zingen en de flaminganten die de Vlaamse Leeuw zingen en ik lig er niet wakker van ook. En dat CD&V een grijze muis is met meeloopt in de richting waaruit de wind waait, is al jaren zo. Te weinig eigenheid, ze draaien links of rechts en tellen hun postjes. NVA is wel niet de geschikte partij om daar kritiek op te geven omdat ze nog heel veel vrij radicaal rechtsen in hun achterban hebben desondanks dit met klem ontkent wordt.
  • Frank Rolus

    5 jaar geleden
    Dat ieder vooreigen deur moet vagen denk ik alle partijen hebben boter op hun hoofd Dat de NVA ook hun stal is begint uit te mesten met " Schild en Vriend " dan grt
  • August Leemans

    5 jaar geleden
    CD&V dan toch de verraders van het Belgische volk samen met Groen, want daar kwam hij toch van! Je weet nu voor wie je kiest als je op deze partijen stemt. Ze willen zo snel als het maar kan het buitenland hier aan de macht. Foei.