Yari Verschaeren lijkt de bal eerst met de hand te controleren.
Volledig scherm
Yari Verschaeren lijkt de bal eerst met de hand te controleren. © Photo News

Yari Verschaeren: “Achteraf bekeken had mijn goal tegen Standard niet mogen tellen”

Anderlecht“Achteraf bekeken had mijn doelpunt niet mogen tellen.” Yari Verschaeren beseft dat het geluk in de clash tegen Standard aan zijn kant stond. Voorts hetzelfde liedje: Anderlecht blijft vechten voor een Europees ticket. 

6 reacties

  • Lucas Theophiel

    5 jaar geleden
    Ze zijn in de PO1 geholpen en zal iedereen nog meewerken om hen in Europa te brengen?Maar de kleintjes wel proberen te nekken???
  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Yari zal nooit bij fcb spelen, die speler is veel te eerlijk en past niet in die " familieploeg " van übermenschen !!!!!!!
  • Peter Thys

    5 jaar geleden
    vroeger waren er die zouden gezegd hebben ik deed het niet volgens de regels tegen de ref, nu is fair*play enkel een begrip. Ik gaf het eerder aan als ze verklaren dat ze het niet zeker waren dat ze de bal met de hand speelden dan speelden ze die met de hand. Anders zegt men ik heb de bal niet geraakt met de hand,met andere woorden Standard nog maar eens bestolen tegen Anderlecht net als vorig jaar met de 3-3(goalen van iemand die rood had moeten krijgen voor elleboogstoot)
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Eerst ik heb de bal niet geraakt, dan ten tweede ik heb de bal misschien geraakt en ten derde's ik heb de bal inderdaad geraakt. Dat manneke heeft het echte schijnheilige DNA van dat randgemeente ploegske. Zit daar op zijn plaats. Maar alé toch een zeer goeie speler alles bij elkaar.
  • GILLIS VAN LAETHEM

    5 jaar geleden
    Yari niet aantrekken , scheids en VAR enige verantwoordelijk.Ook voor geldelijk verlies voor spelers alsook wedders moest er andere uitslag zijn , scheids en VAR zitten onrechtstreeks in hun zakken , en waarom Var niet van in lokaaltje Tubeke ? moeten ze naast stadions staan om bediend /beïnvloed te worden ? Dat eens vragen / onderzoeken toch !