Ivan Leko.
Volledig scherm
Ivan Leko. © Simon Mouton

Leko puurt moed uit CL-mirakels en zegt: “Clement zou topcoach zijn voor Club”

Club BruggeHet geloof bij Ivan Leko blijft. Racing Genk heeft veruit de beste papieren en kan zondagavond op het veld van Club Brugge de titeldroom waarmaken. Maar twee dagen voor de clach toont de 41-jarige Kroaat zich strijdvaardig. “We hebben hier tien maanden voor gewerkt.” 

9 reacties

  • nick heyman

    5 jaar geleden
    Mr trimpe, wa reactie is dit nu? Ik denk da iedereen op einde staat waar hij moet staan,iedereen krijgt in bepaalde matchen terechte en onterechte fases voorgeschoteld... loepzuivere strafschopfout van Vandamme tegen club misschien?? Mr in jou ogen nie rellevant waarschijnlijk?? En ja, zo zijn er zaken waar club ook voordeel uit haalde, zoals iedere club in competitie... spel van club met dat van Anderlecht vergelijken dit seizoen beetje van de pot gerukt é!!!
  • JURGEN VAN DURME

    5 jaar geleden
    @leon trimpe, armzalige resultaten in europa, euh, ik denk dat je nog in vorige eeuw leeft, goed voetbal en punten dat hebben wij dit jaar gezien in brugge in de CL
  • emil ledure

    5 jaar geleden
    constan vriel !! Ik zou toch eens goed in de spiegel kijken voor ge zo zever uitgaat. Wat heeft den Anderlecht gedaan met Hein .V weg te trekken van Gent?????
  • Rik Cappelle

    5 jaar geleden
    Van een totale vernedering gesproken dat zou er pas één zijn als Clement volgend seizoen naar Club terugkomt. Dat er zelfs zijn van Genk die maar het woord "vernedering" in de mond durven te nemen als Club maar 2de zou eindigen !!! Zoiets moet dan verkondigd worden door supporters die dan bijna gans hun leven reeds vernederd zijn aan hun palmares te zien in vergelijking met dat van Club. A propos....hou aub Clement nog maar een paar jaar.
  • Willem van Gullik

    5 jaar geleden
    Nuchtere man die Leko.