Rodanya en Danicio groeien dichter naar elkaar toe tijdens de ultieme beproeving: de dreamdate.
Volledig scherm
Rodanya en Danicio groeien dichter naar elkaar toe tijdens de ultieme beproeving: de dreamdate. © Vijf

Rodanya zwicht tijdens de dreamdate: aflevering 14 van ‘Temptation Island’ in vogelvlucht

TVSidney zit in zak en as. Terwijl de andere kandidaten zich opmaken voor de apotheose van ‘Temptation Island’ -de dreamdate- drijft hij als een lege fles wodka op een zee van emotie. Zijn vriendin Demi daarentegen, vermaakt zich prima met verleider Gaetan en ook Rodanya lijkt haar Morgan helemaal vergeten. 

5 reacties

  • Ramon Simon

    5 jaar geleden
    Ik zou deze bende de Rohypno-verleiders noemen. Ze worden enkel gekozen op uiterlijk. Zet er eens een jonge miljonair tussen, iemand die grappig is, iemand met een hoger iq.
  • Dre Verhelst

    5 jaar geleden
    Temtation in "Vogel" vlucht..... LOL, veel is er toch niet gevogeld. :-)
  • Jef Smit

    5 jaar geleden
    Goed bezig David. Het was inderdaad een saaie editie maar toch gaat er weer een vrouw en geen man over de schreef...
  • David Buytaert

    5 jaar geleden
    De meeste hebben het gedaan om instagram volger en like een om bekend te worden een eigenlijk verdienen ze dit echt niet tegenwoordig wait alls over een hoor je er niks meer van
  • Alex Millian

    5 jaar geleden
    Saaiste temptation ooit, en slechte image editors bij VIER. Waarom hebben jullie na de dreamdate, toen de koppels samen kwamen, de dreamdate beelden niet getoond aan de koppels?? Dom dat jullie dat volgende week doen, zoveel maanden na temptation bij hen thuis... Op het kampvuur moet er vuur zijn, maar het was natte pap. Er werd niets gezegd, iedereen gaat naar huis als koppel, de ene met minder vertrouwen dan de andere, maar ze zijn nog steeds allemaal koppels zogezegd, want ik ken Lizzy.