Meer dan 1.200 politiemensen voerden dinsdag een 200-tal huiszoekingen uit en pakten daarbij meer dan 30 personen op (foto: actie Roosdaal).
Volledig scherm
Meer dan 1.200 politiemensen voerden dinsdag een 200-tal huiszoekingen uit en pakten daarbij meer dan 30 personen op (foto: actie Roosdaal). © Mozkito

Woordvoerder Roma-betogers en twee agenten opgepakt na grootscheepse politieactie

In het kader van de grootscheepse politieactie waarbij dinsdag een criminele organisatie van oplichters werd opgerold, is de woordvoerder van de Roma die woensdag kwamen protesteren aan het justitiepaleis, donderdag opgepakt. Dat meldde Sudpresse gisteren. In de editie van vandaag wordt ook de arrestatie van twee agenten gemeld na een huiszoeking op het politiecommissariaat van Roux. Federaal parketwoordvoerder Eric Van Der Sijpt heeft de info bevestigd.

1 reactie

  • Victor Munster

    5 jaar geleden
    Die Roma woordvoeder had zelf boter op zijn hoofd en dan gaat die voor het gerechtsgebouw luidkeels over discriminatie gaan schreeuwen in plaats van zich gedeisd te houden en een tijdje onder te duiken. En wat hadden die Roma vrouwen dan gedacht? Dat ze al die woonwagens die gekocht waren met de opbrengst van gestolen goederen zouden mogen houden? Misschien ook nog de Mercedessen en de Ferraris?