Archiefbeeld Hart boven Hard
Volledig scherm
Archiefbeeld Hart boven Hard © BELGA

Hart boven Hard houdt vandaag mars voor het klimaat en sociale rechten

binnenlandOnder het motto "Right(s) now: Mars voor het Klimaat en sociale rechten voor iedereen" stappen leden en sympathisanten van het burgerinitiatief Hart boven Hard deze namiddag in Brussel van het Noordstation naar het Jubelpark. De betoging start rond 13 uur aan het Noordstation en zal rond 16 uur aan het Jubelpark eindigen. Er wordt ook solidariteit getoond met de vermoorde Julie Van Espen.

10 reacties

  • Bart De Zutter

    5 jaar geleden
    @annie de backer voor alle duidelijkheid, die datum stond reeds van november 2018 ingepland.
  • Erik De jongh

    5 jaar geleden
    Buiten rechten bestaan er ook plichten, en veel van die demonstranten laten die plichten aan zich passeren, men wil wel van alle sociale uitkeringen genieten maar er liever niet aan bijdragen
  • Eric Urkens

    5 jaar geleden
    Sociale rechtvaardigheid is enkel mogelijk met een gezond sociaal zekerheidsstelsel. Met andere woorden, enkel toegankelijk voor wie er toe bijdraagt en in dit land legaal aanwezig is.
  • Patrick morel

    5 jaar geleden
    De verkiezingen komen er aan. ze willen terug naar vroeger, naar de tijd dat de socialisten geld door ramen en deuren gooiden, dat de vakbonden en zuilen dit landje in de dieperik duwden..
  • Roland Peeters

    5 jaar geleden
    Als er 20000 hebben getekend van de 1500 organisaties hebben ze weinig vertrouwen in die beweging of er zijn nog weinig leeglopers en oproerkraaiers te vinden.