© GMAX

Antwerp breekt alle records met abonnementenverkoop

De Antwerpse voetbalclub Royal Antwerp FC heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Voor het komende seizoen is de kaap van 8.000 verkochte seizoenkaarten gerond, een absoluut record én een verdubbeling in vergelijking met het vorige tussenseizoen. “Op naar een uitverkochte Bosuil!”, klinkt het bij The Great Old.

bap

© JEFFREY GAENS

Antwerpcoach Fred Vanderbiest en zijn troepen mogen bij elke thuiswedstrijd minstens 8.000 fans in het Bosuilstadion verwelkomen. Zoveel supporters hebben zich namelijk een abonnement voor het komende seizoen aangeschaft.

Een groot verschil met vorig seizoen, toen er 5.500 seizoenkaarten over de toonbank gingen. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, is de abonnementsverkoop zelfs verdubbeld.

Honger naar nieuw seizoen

Het nieuws zorgt voor euforie bij stamnummer 1. “Met nog meer dan twee weken tot de competitiestart lijkt het er sterk op dat bepaalde tribunes, en mogelijk zelfs het hele stadion, gevuld zal zijn met abonnees”, klinkt het bij de club. “Door dit onverwachte succes zal de honger naar het nieuwe seizoen alleen maar toenemen.”

The Great Old heeft dan ook een dringende boodschap voor zijn fans. “Wie zeker wil zijn van zijn of haar plaats in de tribune, haast zich dus maar beter naar de Fan Shop of bestelt snel en eenvoudig online. Op naar een verkochte Bosuil!”

Om nog extra abonnees aan de club te binden, heeft Antwerp een nieuwe video gelanceerd die de fans warm moet maken voor het komende seizoen. Vurige supporters zoals Erik Van Looy, Tom Waes en Luk Wyns maken er hun opwachting in. Bekijk hier het filmpje: