REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Eden Hazard is het wachten beu: "Mijn besluit staat vast”

Buitenlands voetbalEden Hazard (28) is het wachten beu. Het toneel spelen eveneens. Na zijn laatste Premier Leaguematch dropte hij een voorzichtige hint over zijn toekomst. Hazard: “Mijn beslissing is genomen. En niks brengt me op andere gedachten.” Lees: hij wil naar Real Madrid en is het wachten beu.

32 reacties

  • Andy Van Daare

    5 jaar geleden
    @Guido neerinckx : Ik denk dat je best wat meer wedstrijden van Eden bekijkt, hij is net vaak beslissend ( zowel voor BE als voor Chelsea en eerdere clubs ), het is nog een ietwat ruwe diamant, maar zijn ingevingen en skills zijn top, kijk maar eens goed hoe hij in een team als Real zal spelen, hij draagt Chelsea al jaren op zijn schouders, maar dat had u gemist wss? Niveau te laag voor Real lol... die leggen die som ook niet zomaar neer.. U bent duidelijk een kenner pur sang!
  • Johan hendrickx

    5 jaar geleden
    Zo eentje als Overmeire van Lokeren, dat zijn er die respect afdwingen omdat het een echte clubspeler is; veel van die andere zogezegd grote sterren zijn geldwolven
  • Louis Dedraver

    5 jaar geleden
    ALs ik chelsea bestuurder was, .... koos ik voor het zekere. Nu 100miljoen cashen want anders volgend jaar -noppes-! En voor Hazard is die overstap natuurlijk ook lucratief. 12,5% van de officiele transfertsom ....mmm voor dat bedrag wil ik ook in het zonnige zuiden gaan uitbollen en grotendeels op de bank gaan zitten.
  • Franc Smeets

    5 jaar geleden
    Mooi weer voetballer, scoort te weinig in cruciale duels en heeft niet de drive om nog jaren te presteren. Lijkt dus meer op een vervanger voor Bale.
  • Guido neerinckx

    5 jaar geleden
    Hazard kan het niveau van Real niet aan.Iets te hoog gegrepen voor hem.Hem staat hetzelfde lot te wachten als Courtois,dwz meestal op de bank als invaller.