Veli Yüksel
Volledig scherm
Veli Yüksel © belga

Veli Yüksel (Open Vld): “Maak openbaar vervoer voor iedereen gratis op 26 mei”

Maak al het openbaar vervoer gratis voor kiesgerechtigden op verkiezingsdag. Daarvoor pleit parlementslid Veli Yüksel in een persbericht. Heel wat kiezers komen al in aanmerking om op verkiezingszondag een gratis treinticket te krijgen, maar dat mag voor de Open Vld'er uitgebreid worden.

10 reacties

  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Ik woon 350 km onder Parijs. Mijn stembiljet is ondertussen al aangekomen in Leuven. Drie postzegels. Over hoeveel mensen heeft Veli Yüksel het?
  • Raoul Rouma

    5 jaar geleden
    Oei, die mag zijn mond ook eens open doen, het is dan wel met onzin maar laat merken dat hij ook lid is van dat partijtje. Mocht dat wel van zijn moeder overste?
  • Aaa Aaa

    5 jaar geleden
    man mijn stembureau is op wandelafstand en bij velen ook zo , met wat komt dezen af
  • louis van hoeylandt

    5 jaar geleden
    Rudy Deglain,zoals hij zegt voor studenten of voor de mensen die ver van ..of bvb mensen die naar de ambassade moeten om te stemmen , je woont in montpellier je stembureau is marseille dat is zo maar even 200 km dus x2 en je bent verplicht om te gaan je voordeel is je mag kiezen waar , of parijs 800 km of marseille geen ander optie ik vind dat op die dag het vervoer van de mensen die zich moeten verplaatsen gratis of vergoed zou worden ,ze worden tenslotte verplicht ...
  • leopold van heurck

    5 jaar geleden
    Bij ons rijden er geen bussen, mag ik dan geen taxi gratis nemen m.Yuksel???