Het sobere en ingetogen rouwhoekje in het gemeentehuis van Schilde.
Volledig scherm
Het sobere en ingetogen rouwhoekje in het gemeentehuis van Schilde. © Laenen

Intiem afscheid Julie Van Espen: sympathisanten kunnen dienst via geluidsinstallatie volgen

De uitvaartplechtigheid van Julie Van Espen (23) vindt zaterdag plaats in de O.L.V.-ten-Hemel-Opgenomen-kerk aan de Pater Nuyenslaan in Schilde. De plaatsen in de kerk zijn voorbehouden voor haar familie, vrienden, kennissen en medestudenten. Op het plein voor de kerk wordt wel een geluidsinstallatie geplaatst. Dat meldt de communicatiedienst van de Universiteit Antwerpen, waar Julie studeerde, in een persmededeling.

14 reacties

  • Jan Schrauwen

    5 jaar geleden
    Een warme oproep om zaterdag in je gedachten even bij Julie te verwijlen en misschien om 10u een minuutje stilte in te lassen. Initiatieven om dit globaal te doen zijn welkom want dit gebeuren dreigt onder te gaan in de het verkiezingskrakeel van politici.
  • Sandra bib

    5 jaar geleden
    Zo erg allemaal, dit alles had vermeden kunnen worden mocht justitie haar werk gedaan hebben, veel sterkte aan haar vriend, ouders broers , zussen,..
  • Marleen Geerts

    5 jaar geleden
    Lieve stille groet uit Hasselt voor jullie! Heel dapper meisje/vrouw! Zinloos geweld, maar voor altijd in mijn 'zijn'! Laat haar verder leven in ons... bedankt lieve Julie! Om er te zijn...
  • Nora Vandeput

    5 jaar geleden
    RIP Julie
  • Gerd Van nieuwenhove

    5 jaar geleden
    Innige steun van mij . Laat de toppers , politie maar thuis blijven en laat ze maar eens goed nadenken over al hun strapatsen en leugens ! Ook de christelijke partij .....