Selim Amallah.
Volledig scherm
Selim Amallah. © rv

Football Talk België (13/5). Standard versterkt zich met Amallah - Harbaoui opgeroepen door Bondsparket

7 reacties

  • Freddy De Wulf

    5 jaar geleden
    Als Harbaoui een vuile speler is, wat dan gezegd van Santini ? Hoeveel elleboogstoten heeft hij al niet uitgedeeld en nooit een straf gehad, zelfs geen gele kaart. Maar ja, hij speelt dan ook bij Anderlecht.
  • Charles Leunens

    5 jaar geleden
    Harbaoui, hopelijk 1zware schorsing, 100% vuile speler.
  • Freddy De Wulf

    5 jaar geleden
    Spijtige zaak voor het Belgische voetbal als hij naar het buitenland gaat. Is zeker een meerwaarde voor de Belgische topploegen die - op AA Gent na - allemaal een buitenlandse keeper opstellen die niet beter zijn. En dan hebben de Belgische ploegen nog moeite om aan het vereiste aantal Belgen te geraken.
  • marc van de poel

    5 jaar geleden
    In mijn ogen één der beste goalies in België en zeker de beste Belgische keeper die in ons land actief is. Het ga je goed, Hendrik.
  • Robert De Beukeleer

    5 jaar geleden
    waarom zoeken onze zo gezegde grote ploegen altijd keepers in het buitenland terwijl we er hier ook heel goeie hebben
  1. “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschillende keren kader treft
    12

    “We trainen nochtans elke week op afwerken”: pech voor Club Brugge dat doelpunt nipt ziet afgekeurd worden en verschil­len­de keren kader treft

    Geen overwinning voor Club Brugge in zijn opener van de Champions’ Play-Offs tegen Cercle Brugge. Het zat blauw-zwart ook niet mee. Waar de goal van Denkey na een lange VAR-check net geen buitenspel bleek, was de potentiële gelijkmaker van Nusa dat wel wegens bijzonder nipt offside van Thiago. En ook na rust zit het Club niet mee. Pas in minuut 83 vond het via invaller Skov Olsen de gelijkmaker. “We kunnen elke week trainen op efficiëntie, maar het moet gewoon in de wedstrijden gebeuren.”
  2. De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepunten op een rij
    6

    De knappe winner van Maertens tegen Gent en terecht tweede geel Debast? Alle JPL-hoogtepun­ten op een rij

    Omwille van de uiteindelijke zege voor Anderlecht had de fase geen gevolg voor de uitslag, maar controversieel was de tweede gele kaart voor Zeno Debast en de daarbij horende penalty voor Union wel. Verdiende de verdediger van Anderlecht zo’n zware straf? Dan kwam Onyedika er beter vanaf tegen Antwerp. Wat dan weer niet gezegd kan worden van Romeo Vermant, die een wel erg ongelukkige rode kaart voor de neus kreeg. Bekijk hieronder de opvallendste fases en de highlights van elke match in de play-offs van het voorbije weekend.