screenshot
Volledig scherm
© screenshot

Migrant springt van boot en zwemt honderden meters door zee om niet terug naar Libië te moeten

bootvluchtelingenHulporganisatie Sea-Watch deelt luchtbeelden van een opmerkelijke reddingsactie op de Middellandse Zee. Een boot met migranten uit Libië kreeg motorpech, waarna een schip van de Libische kustwacht naderde. Een van de opvarenden sprong echter van boord en zwom naar een andere boot.

9 reacties

  • Nils De Vriendt

    5 jaar geleden
    Ik moet bijna overgeven van de actie van die helikopter. De kustwacht van Libië gaat die zwemmer geen kwaad doen. Ze hebben als enig doel om er zo veel mogelijk naar Europa te halen en zetten de kapitein onder druk op een manier die niet oke is.
  • dirk Driessens

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat deze waanzin stoppen illegaal naar Europa is niet van de orde er zijn miljoenen van deze ventjes stop er mee aub !! Goede immigratie ok deze immigratie nee stop genoeg is genoeg ! Nog eentje bij op Brussel noord station !!
  • Rick Roll

    5 jaar geleden
    Hoe kan een pushback illegaal zijn als hij illegaal een land tracht te bereiken. Zolang er geen sterk signaal word gegeven van Europa om dit tegen te gaan zal het blijven duren en zal Europa vol lopen met ongeletterde Afrikanen met een droom om snel rijk worden en andere morele waarden .
  • Willy Niclaes

    5 jaar geleden
    Al de boten van die mensensmokkelaars weigeren om te laten aanleggen in Europese havens en de kapiteins persoonlijk verantwoordelijk stellen voor misbruiken ,bij bus-of vrachtwagenbestuurders die illegale dingen doen is dat ook zo
  • gunther scheers

    5 jaar geleden
    Al die ngo's opdoeken en verbieden