Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

50-tal reizigers zitten drie uur op defecte trein in Holsbeek

Een vijftigtal reizigers hebben deze namiddag drie uur op een stilstaande trein gezeten, ter hoogte van Holsbeek. Dat meldt de NMBS.

3 reacties

  • Bob Bedford

    5 jaar geleden
    3 uur vastzitten op een trein is pure gijzeling ! In zo een geval moeten de passagiers binnen het uur bevrijdt worden. Zelfs in de moeilijkste bergstreken in Italië kan dat...alleen in België niet wegens teveel bureaucratie. Trouwens het station van aarschot was vlakbij...hoe moeilijk kon het zijn die trein te slepen ? Laat me raden..ze hadden geen machinist op overschot...
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Hoera , openbaar vervoer. Hopelijk waren de toiletten niet op slot. Onlangs traject Oostende-Antwerpen . Toilet afgesloten en geen doorgang naar andere compartimenten. Wenende kindjes die naar toilet moesten. Geen conducteurs te bespeuren. Bij een volgende stop snel moeten overstappen naar een ander compartiment . Met buggy, baby en overige bagage. Leuk. En dan dagelijks geluk over files.
  • ivo torfs

    5 jaar geleden
    Was het nu zo moeilijk om die trein toch naar Leuven station te slepen, maar 2.5 km ver en de mensen daar te laten uitstappen?