Chelsea en zijn CEO Marina Granovskaia spelen het spel rond Eden Hazard hard.
Volledig scherm
Chelsea en zijn CEO Marina Granovskaia spelen het spel rond Eden Hazard hard. © reuters

Real Madrid speelt gewiekste spelletjes, maar Chelsea houdt voet bij stuk: het wil 130 miljoen voor Hazard

Premier LeagueVoorbarig. Franse sportkrant L’Équipe en in zijn zog meerdere media kondigen kondigen aan dat Chelsea en Real Madrid eindelijk een akkoord hebben gevonden over Eden Hazard voor 100 miljoen euro. Wens is echter nog geen werkelijkheid. Real hoopt Hazard na de Europa League voor te kunnen stellen als nieuwste aanwinst, maar voorlopig heeft zijn Engelse werkgever geen enkele aanmoediging gegeven dat er een overeenkomst in de maak is.

25 reacties

  • Charlie Sieber

    5 jaar geleden
    Real Madrid moet gewoon afzien van de koop, en proberen Mbappe binnen te halen. Kijken wie er dan wint of verliest. Chelsea is zo on-respectvol naar Hazard toe, na al die jaren wat hij voor Chelsea heeft betekend.
  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Onnozelaars, 130 000 000 zijn die zot. Welke speler is zoveel waard ? Om tegen een balleke te stampen ?
  • karl van dyck

    5 jaar geleden
    Ik zou gewoon een sabbat jaartje nemen bij Chelsea, gewoon rustig wat trainen,niks forceren mss af en toe nog eens een wedstrijdje meespelen als ze je opstellen. Batterijen volledig op laden om dan volgend jaar GRATIS naar Real Madrid te gaan en te ontploffen als nooit tevoren.
  • André Christiaens

    5 jaar geleden
    Real Madrid zijn de domsten van den hoop, bod van 50 miljoen en geen barst meer en volgende jaar gegeven die andere 50 miljoen aan Eden voor gratis te komen. Eden is nooit 100 miljoen waart in Spanje.
  • Dirk Doms

    5 jaar geleden
    En als ze hem persé aan zijn contract houden, krijgen ze na volgend seizoen 0,0 Euro. Begrijp niet dat ze dat niet lijken te beseffen.